Antara tanda Allah nak makbulkan doa kita adalah, Allah beri taufiq (kekuatan) pada kita untuk kita doa perkara yang sama (perkara yang Allah nak kabulkan) berulang kali, dan banyak kali.
 
Ketika hati kita khusyuk bersungguh merintih memohon kepada Allah, seluruh badan tenang dan air mata mengalir saat diucapkan doa tersebut, yakin la yang doa itu akan dimakbulkan. Cuma prosesnya “Cepat” atau “Lambat” sahaja. 
 
 
Berdoa ni bukan semua orang rajin buat, dan nak buat. Apatah pula doa yang sama di ulang-ulang dan banyak kali. 
 
 
Sebab itu, jangan putus asa untuk doa berulang-ulang kali. Kekal bergantung 100% kepada Allah untuk tunjukkan caranya. Anda hanya perlu percaya dan yakin pada setiap prosesnya.
 
 
PS: kita perlu doa dengan doa yang kita faham (sebaiknya b.melayu kalau tak faham arab) bukan sekadar main hafal tapi tak faham apa-apa 

Anda Hidup 'Struggle'? Masalah keluarga? Sakit? Hutang? Bisnes Down?

“…Cuba Ikhtiar Guna Teknik Nafas Doa. Dah Lebih 14,500 Orang (setakat 10 Ogos 2023) Yang Merasai Ketenangan dan Khusyuk Solat Selepas Praktikkan Teknik Ajaib Ini. Masalah mereka selesai macam magik…inilah Rahsia Doa Mustajab..”

Pilih kategori masalah hidup yang anda ingin selesaikan.  Anda akan lihat bagaimana Teknik Nafas Doa ini berjaya menyelesaikan masalah mereka.

AJAIB DAN MIRACLE..

Masalah mereka selesai macam magik!

Nak tahu lanjut tentang Nafas Doa boleh klik link berikut
⤵⤵
https://RahsiaDoaMustajab.com

Untuk daftar kelas boleh klik sini
⤵⤵
https://osini.co/DaftarND

 

nafas doa

Sertai Group Percuma Basic Rahsia Doa Mustajab di bawah.

 – Semoga Dengan Usaha Kita Belajar Khusyuk Solat & Berdoa Ini Menjadi Asbab Kita Semakin Dekat Dengan Allah. –

Similar Posts